Home
Η διατροφική αξία της μπύρας
- Λεπτομέρειες
- Γράφτηκε από τον/την Παναγιώτης Στασινάκης
- Κατηγορία: Επιστημονικές Ειδήσεις
- Εμφανίσεις: 4367
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν βρει διάφορες χρήσεις για την μπύρα. Την χρησιμοποιούσαν σαν στοματικό διάλυμα, σαν ουσία υποκλυσμού και σαν επουλωτή πληγών. Χωρίς να επιβεβαιώσει απόλυτα τις ιατρικές αυτές χρήσεις ο Charles Bamforth, επιστήμονας ζυθοποιΐας στο Πανεπιστήμιο του Davis, Τμήμα Food Science and Technology
''Ανατολή υδραργύρου'' στην Ανταρκτική
- Λεπτομέρειες
- Γράφτηκε από τον/την Παναγιώτης Στασινάκης
- Κατηγορία: Επιστημονικές Ειδήσεις
- Εμφανίσεις: 3924
Κατά τη διάρκεια της άνοιξης κάθε έτους, η πιο βόρεια ακτή της Αλάσκας, μια περιοχή στην οποία υπάρχει το Αρκτικό Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Φύσης (Arctic National Wildlife Refuge), προσλαμβάνει κατά δύο φορές περισσότερο υδράργυρο, σε σχέση με αυτό που πέφτει στις βορειανατολικές πολιτείες της Αμερικής, σε ένα έτος
Αυτοεπιδιορθώμενο πλαστικό
- Λεπτομέρειες
- Γράφτηκε από τον/την Παναγιώτης Στασινάκης
- Κατηγορία: Επιστημονικές Ειδήσεις
- Εμφανίσεις: 4181
Επιστήμονες από το UCLA, παρουσίασαν στην επιστημονική επιθεώρηση Science, ένα διαφανές πλαστικό το οποίο έχει την ικανότητα, όταν σπάει, θερμαινόμενο να επιδιορθώνεται μόνο του. Οι Χημικοί και οι Μηχανικοί του UCLA, υποστηρίζουν ότι το νέο τους υλικό, μπορεί
Γλυκιά γεύση
- Λεπτομέρειες
- Γράφτηκε από τον/την Παναγιώτης Στασινάκης
- Κατηγορία: Επιστημονικές Ειδήσεις
- Εμφανίσεις: 16287
Γλυκό και κρύο με μια θαυμάσια αίσθηση στο στόμα, το παγωτό είναι μία παγκόσμια συνήθεια. Το σημερινό εμπορικό παγωτό, είναι ένα σύνθετο προϊόν που σχεδιάζεται και κατασκευάζεται ώστε να διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά.
Σελίδα 34 από 75
