ScienceNews.gr

Home

Η διατροφική αξία της μπύρας

  • Εκτύπωση
  • Email
Λεπτομέρειες
Γράφτηκε από τον/την Παναγιώτης Στασινάκης
Κατηγορία: Επιστημονικές Ειδήσεις
Δημοσιεύθηκε : 29 Μαρτίου 2002
Εμφανίσεις: 4367

Είδη μπύραςΟι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν βρει διάφορες χρήσεις για την μπύρα. Την χρησιμοποιούσαν σαν στοματικό διάλυμα, σαν ουσία υποκλυσμού και σαν επουλωτή πληγών. Χωρίς να επιβεβαιώσει απόλυτα τις ιατρικές αυτές χρήσεις ο Charles Bamforth, επιστήμονας ζυθοποιΐας στο Πανεπιστήμιο του Davis, Τμήμα Food Science and Technology

 

Περισσότερα: Η διατροφική αξία της μπύρας

''Ανατολή υδραργύρου'' στην Ανταρκτική

  • Εκτύπωση
  • Email
Λεπτομέρειες
Γράφτηκε από τον/την Παναγιώτης Στασινάκης
Κατηγορία: Επιστημονικές Ειδήσεις
Δημοσιεύθηκε : 27 Μαρτίου 2002
Εμφανίσεις: 3924

Ομάδα πιγκουίνωνΚατά τη διάρκεια της άνοιξης κάθε έτους, η πιο βόρεια ακτή της Αλάσκας, μια περιοχή στην οποία υπάρχει το Αρκτικό Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Φύσης (Arctic National Wildlife Refuge), προσλαμβάνει κατά δύο φορές περισσότερο υδράργυρο, σε σχέση με αυτό που πέφτει στις βορειανατολικές πολιτείες της Αμερικής, σε ένα έτος

 

Περισσότερα: ''Ανατολή υδραργύρου'' στην Ανταρκτική

Αυτοεπιδιορθώμενο πλαστικό

  • Εκτύπωση
  • Email
Λεπτομέρειες
Γράφτηκε από τον/την Παναγιώτης Στασινάκης
Κατηγορία: Επιστημονικές Ειδήσεις
Δημοσιεύθηκε : 16 Μαρτίου 2002
Εμφανίσεις: 4181
Πλαστικά σε αυτοκίνητοΕπιστήμονες από το UCLA, παρουσίασαν στην επιστημονική επιθεώρηση Science, ένα διαφανές πλαστικό το οποίο έχει την ικανότητα, όταν σπάει, θερμαινόμενο να επιδιορθώνεται μόνο του. Οι Χημικοί και οι Μηχανικοί του UCLA, υποστηρίζουν ότι το νέο τους υλικό, μπορεί

Περισσότερα: Αυτοεπιδιορθώμενο πλαστικό

Γλυκιά γεύση

  • Εκτύπωση
  • Email
Λεπτομέρειες
Γράφτηκε από τον/την Παναγιώτης Στασινάκης
Κατηγορία: Επιστημονικές Ειδήσεις
Δημοσιεύθηκε : 29 Σεπτεμβρίου 2008
Εμφανίσεις: 16287

Παγωτό χωνάκιΓλυκό και κρύο με μια θαυμάσια αίσθηση στο στόμα, το παγωτό είναι μία παγκόσμια συνήθεια. Το σημερινό εμπορικό παγωτό, είναι ένα σύνθετο προϊόν που σχεδιάζεται και κατασκευάζεται ώστε να διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Περισσότερα: Γλυκιά γεύση

Σελίδα 34 από 75

  • 29
  • ...
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • ...
  • 36
  • 37
  • 38
  • Βρίσκεστε εδώ:  
  • Αρχική

Main Menu

  • Ειδήσεις
  • Γιατί;
  • Αφιερώματα
  • Φωτογραφίες
  • Βιβλιοπαρουσίαση
  • ΣύνδεσμοιΣύνδεσμοι
  • Εκδηλώσεις
  • RSS
  • Newsletter
  • Home

Login Form

  • Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;
  • Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

  • ScienceNews.gr
  • Συνεργάτες
  • Διευκρίνιση
  • Σύνδεσμοι
  • Αναλυτική αναζήτηση
  • Επικοινωνία

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 154 guests και κανένα μέλος

Copyright © 2025 ScienceNews.gr. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.

"Επιστροφή στη Κορυφή"

© 2025 ScienceNews.gr